Zmeny v Pinf Hrách od 15.8.2017

S platnosťou od 15.8.2017 prichádza k zmenám v podmienkach používania Pinf Hier. Nakoľko projekt už prestal byť udržateľný na základe sponzorských darov, pristúpili sme k spoplatňovaniu Pinf Hier.

Informácia pre domácnosti:

V platnosti pre domácnosti zostáva bezplatná verzia, ktorá obsahuje 9 hier. Rozšírený balík Pinf Hry Premium obsahujúci 20 hier, technickú podporu a možnosti zvolenia obtiažnosti hry bude v cene 24 € na rok. V cene sú aj aktualizácie a nové hry.

Viac informácií a objednávkový formulár pre domácnosti nájdete na https://pinfhry.sk/cennik

 

Informácia pre inštitúcie:

Do Pinf Hier pribudnú nové hry a možnosť zvolenia obtiažnosti hier. Pinf Hry pre inštitúcie majú cenu určenú podľa počtu inštalácií. Čím viac inštalácií máte, tým je cena za jednu inštaláciu nižšia. V ponuke je hneď niekoľko balíkov (viď cenník). V cene sú aj aktualizácie a nové hry.

Zároveň dávame do pozornosti uvádzaciu zľavu pre inštitúcie zo Slovenska, Českej republiky, Poľska a Maďarska, až -65%. Táto zľava platí do 15.9.2017 23:59.

Inštitúcie na Slovensku, ktoré si Pinf Hry zakúpia, získajú prístup do programu „Získajte tablety pre vašu inštitúciu“ – za 15 odporučených objednávok Pinf Hier pre domácnosti získavajú tablet Acer.

Viac informácií nájdete na https://pinfhry.sk/legal/institucie-sk.pdf

Objednávku môžete uskutočniť 15.8.2017 na https://pinfhry.sk/panel


Pre ďalšie otázky nás kontaktujte na support@pinfhry.sk .

Ďakujeme za pochopenie, tešíme sa na spoluprácu a podnety na tvorbu nových hier.

Scroll to Top